Hieronta
Jokainen koira tarvitsee jossain vaiheessa elämäänsä hierontaa. Hieronta rentouttaa, aukaisee lihasjumeja sekä kiihdyttää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Erilaiset koiraharrastukset, kuten agility ja toko, rasittavat koiran vartaloa ja aiheuttavat jumeja ja toispuoleisuutta. Säännöllinen hieronta ylläpitää koiran suorituskykyä. Myös kotikoira tarvitsee hierontaa, sillä arjessa tulee paljon erilaisia rasituksia koiralle: autoon hyppääminen, portaissa kulkeminen, liukastelu ja koirakavereiden kanssa leikkiminen koirapuistossa. Koirahieronta tapahtuu kotikäyntinä asiakkaan luona ja palvelu on saatavilla Oulun ja Raahen alueella.

Kenelle koirahieronta sopii?

Lähes jokainen koira tarvitsee jossain vaiheessa elämäänsä hierontaa, aivan niin kuin me ihmisetkin. Erityisesti hieronta on tarpeellista seuraavissa tilanteissa:

Koiran liikkumisen määrä on lisääntynyt runsaasti.
Koiran liikkuminen/asento näyttää vaivalloiselta, esimerkiksi takajalat ovat mahan alla koiran seisoessa tai koira ei yhtäkkiä suostu hyppäämään autoon/sohvalle.
Koiran kanssa harrastetaan aktiivisesti jotain lajia, esimerkiksi agilitya tai tokoa. Tällöin koiran säännöllinen lihashuolto on tärkeää.

Mitä hieronnassa tapahtuu?

Ensimmäisellä hierontakerralla aikaa kuluu reilu tunti, sillä alussa teen alkukartoituksen ja tarvittaessa koiraa juoksutetaan ulkona, jotta mahdolliset liikevirheet voidaan todeta. Alkukartoituksen jälkeen aloitan hieronnan ja koira on hieronnassa kyljellään. Jos kyljellään olo on koiralle vaikeaa, voidaan koira hieroa myös istualtaan tai seisaltaan. Jotta hieronta olisi myös koiralle mukava kokemus, olisi hyvä, jos harjoittelisit kyljelleen menemistä ennen hierontaa. Tästä tulossa video myöhemmin. Hieromisen jälkeen annan kotihoito-ohjeet ja tarvittaessa sovimme uuden hoitoajan.

Milloin koiraa ei saa hieroa?

  • Tulehdukset (esimerkiksi hotspot)
  • Kuume
  • Tuoreiden vammojen alueelta (esimerkiksi lihasrevähdykset ja murtumat)
  • Haavat
  • Kasvaimet
  • Vakava sydämen vajaatoiminta

Hinnasto

Ajan varaamiseksi lähetä sähköpostia, niin otan sinuun pian yhteyttä.
Muista sisällyttää viestiin sinun tiedot (nimi, sähköposti, paikkakunta) ja
  • kuinka monelle koiralle haluaisit varata ajan hierontaan?
  • onko heillä selvästi havaittavia jumeja tai muutoksia käyttäytymisessä?
  • sopiiko sinulle paremmin ilta- tai päiväajat?

Koirahieronta (60min)

Koirahieronta tapahtuu asiakkaan kotona.
Hinta: 35 EUR
Kesto: 60 min.

Saman perheen seuraavat koirat (60min)

Koirahieronta tapahtuu asiakkaan kotona. Saman perheen seuraavat koirat samalla hierontakerralla.
Hinta: 30 EUR
Kesto: 60 min.

Koirahieronta (90min)

Pidempi hieronta-aika on hyvä valinta, jos tiedät koirasi olevan erittäin jumissa tai koira on arka uusia ihmisiä kohtaan.
Hinta: 45 EUR
Kesto: 90 min.

Saman perheen seuraavat koirat (90min)

Saman perheen seuraavat koirat samalla hierontakerralla.
Hinta: 40 EUR
Kesto: 90 min.

Totuttelukäsittely

Totuttelukäsittely on hyvä vaihtoehto pennulle tai nuorelle koiralle. Tässä käsittelyssä ei varsinaisesti hierota, mutta totutellaan käsittelyyn.
Hinta: 25 EUR
Kesto: 30 min.

Km-korvaukset

Kotikäynti tehdään ilman erillistä km-korvausta 10km:n säteellä Taskilasta/Kesälästä. Ensimmäisten kymmenen kilometrin jälkeen kilometrikorvaus on +2,5€/5km. Oulussa kilometrit lasketaan Taskilasta. Raahessa puolestaan kilometrit lasketaan Kesälästä (Pattijoki).
Hinta: 2 EUR
Kesto: 0 min.

Kirjoita viestiEvästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä.