Arvot
Mukavaa yhdessä tekemistä
Pääajatuksenani on, että tehdään koiran kanssa, ei koiralla. Koira on elävä olento, ei harrastusväline. Haluan, että sekä koiralla että ohjaajalla on mukavaa työskennellä yhdessä. Jotta työskentely olisi mukavaa, koulutuksessa käytetään positiivista vahvistamista. Siitä löydät lisätietoa alempaa. Pyrin siihen, että omistaja oppisi tuntemaan koiraansa enemmän, sillä oman karvakaverin tunteminen helpottaa yhteiselämää huomattavasti. 
Olet tervetullut koirakouluun riippumatta siitä, haluatko treenata omaksi iloksi vai kohti kilpailuja. Ei treenata hiki hatussa, vaan positiivisesti vahvistaen kohti parempia suorituksia.
Haluan, että kursseille on mukava tulla ja että kursseilla olisi turvallinen ja rento ilmapiiri.

Positiivista kouluttamista 
Tapani kouluttaa koiria perustuu positiiviseen vahvistamiseen. Positiivisessa vahvistamisessa koiraa palkitaan halutusta asiasta ja näin toivomamme käytös lisääntyy. Jos koira ei toimi toivotulla tavalla, ei tule palkkaa. Koulutuksessa edetään pienin askelin, jotta "rangaistuksia" eli palkatta jäämisiä ei tulisi kovinkaan paljoa, sillä epäonnistumiset tuottavat koiralle pettymystä ja pahimmillaan vaikuttavat koiran motivaatioon negatiivisesti. Jotkut ajattelevat, että koiran tulee kestää epäonnistumisia koulutustilanteissa, joten koiralle luodaan useita epäonnistumisen mahdollisuuksia koulutuksessa. Minä puolestaan ajattelen, että päivän aikana koira kokee luultavasti useita pettymyksiä jo arkielämässä, joten meidän ei tarvitse tuottaa lisää pettymyksen tunteita koulutustilanteessa. Koulutuksen ja yhdessä tekemisen tulee olla kivaa koiralle!

ammatillisuus
Pyrin jatkuvasti kouluttautumaan ja pitämään yllä tietotaitoani. Tällä hetkellä opiskelen eläintenkouluttajaksi ja opiskeluihin liittyen suoritan erilaisia harjoitteluja eri kouluttajilla. 
Treenaan omien koirieni kanssa säännöllisesti eri lajeja ja pyrin käymään monilla eri valmentajilla. Useampi valmentaja mahdollistaa sen, että saan jatkuvasti uusia näkökulmia myös omaan tekemiseeni.
Haluan perustaa koulutukseni tutkittuun tietoon ja pyrin avaamaan koulutusmenetelmiä myös kurssilaisille mahdollisimman paljon.

Luonto
Luonto on itselleni tärkeä asia ja pyrin omalla toiminnallani kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän. Mahdollisuuksien mukaan vältän turhaa edes takaisin autolla ajamista ja pyrin pyöräilemään töihin mahdollisimman usein. 
Myymäni tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä sekä oikeasti tarpeellisia. Haluan välttää turhaa tavaraa, jonka vuoksi kursseillani ei jaeta kurssituotteita. Tavaralahjan sijaan uudet kurssilaiset saavat syksystä 2021 alkaen koulutusnameja ensimmäisellä kerralla testiin.


Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.