Kuukausikortti
Kuukausikortti
Kuukausikortilla sinulla on mahdollisuus treenata hallilla, kun hallissa ei ole muita varauksia. Pääsääntöisesti hallilla on varauksia arki- ja sunnuntai-iltaisin. Näet tämän hetkiset hallin varaukset: koulutus --> kurssien lukujärjestys.
Treenaa siis niin paljon kuin sinä ja koirasi jaksatte ja silloin, kun se sopii parhaiten aikatauluunne!
Kuukausikortti on perhekohtainen. Mikäli väärinkäyttöä havaitaan, kortti perutaan välittömästi.
Mikäli hallilla on yhtä aikaa useampi treenaaja, käytetään harjoittelussa 20 minuutin vuorottelua. Kannustamme kuitenkin keskusteluun ja sopimaan aikatauluista niin, että harjoittelun aikataulu olisi kaikille hyvä.

Ihana Koiruus-koirahallin säännöt
 • Ostaessasi kk-kortin sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja korvaamaan, jos koirasi aiheuttaa vahinkoja.
 • Hallia voi käyttää klo 6-23 välisenä aikana.
 • Pysäköinti on sallittu vain merkityille paikoille hallin pihalla.
 • Ulkoiluta koira aina ennen halliin menemistä.
 • Koiraa EI ulkoiluteta parkkipaikalla, vaan pissatus tapahtuu joko hallin takana olevassa metsässä tai pyörätien varressa. Kerää koirasi kakat ja vie ne pihan roskikseen. Jos koirasi tekee tarpeet (pissa/kakka) pihalle, kerää ne pois ja vie roskikseen. Hallilta löydät lapioita ja kakkapusseja.
 • Halli ja sen ympäristö on pidettävä siistinä.
 • Pissa-, kakka- tai oksennusvahingon sattuessa hallissa omistaja on velvollinen siivoamaan (siivoustarvikkeet löytyvät hallista) ja suorittamaan 10e sakkomaksun tilille FI84 5741 3620 8965 52 (viitenumero 20226). Puhdista alue pesuaineella ja lopuksi suihkuta alueelle hajunpoistoainetta. Vie nämä roskat aina ulkoroskikseen, niin vältytään hajuhaitoilta.
 • Halliin kuljetaan pääovesta. Avainta tai koodia ei saa antaa kenenkään muun käyttöön.
 • Älä jätä ovea auki/raolle ja tarkasta, että ovi on lukossa lähtiessäsi ja myös avain on sille kuuluvasssa paikassa.
 • Huomioi treeneissäsi peilit ja muut kiinteistön tavarat, ettet riko niitä.
 • Koirien tulee olla rokotettu SKL:n ohjeiden mukaan. Pentujen (alle 4kk) ei tarvitse olla rokotettuja, mikäli pentueen emän rokotukset ovat olleet kunnossa.
 • Juoksuiset nartut ovat tervetulleita halliin, kunhan pöksyt puetaan jo ulkona jalkaan. Suosittelemme myös urosvyötä, mikäli koirallasi on tapana merkkailla. Tarkkaile erityisesti nuoria uroskoiria merkkaamisen ehkäisemiseksi.
 • Koiria valvotaan aina hallilla ollessa.
 • Treenin jälkeen palauta tavarat omille paikoilleen, jätä tieto käynnistäsi treenikirjaan, sammuta valot, jätä avain oikeaan paikkaan ja varmista, että ovi on lukossa.
 • Esteitä ei raahata nurmea pitkin, vaan niitä kuljetetaan kantaen.
 • Hallissa ja pihalla tupakointi sekä tulenteko on kielletty.
 • Hallissa ei saa treenata ulkokengät jalassa. Jätä ulkokengät oven luona olevaan hyllyyn.
 • Mikäli joku menee rikki tai on jo rikki tullessasi halliin, ilmoita siitä heti Miljalle (puh: 0449980055).
 • Hallilla treenaaja (sekä irtotunnin vuokrannut sekä kk-korttilainen) on vastuussa koirastaan sekä sen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista tilalle, irtaimistolle (mm. keinonurmi) tai kolmansille osapuolille. Hallin varaaja/kk-korttilainen sitoutuu korvaamaan mahdolliset vahingot, jotka sattuvat hänen vuorollaan tai treenikerrallaan. Sattuneista vahingoista pitää ilmoittaa heti Miljalle (0449980055).
 • Hallin vuokraaja/kk-korttilainen on vastuussa siitä, että myös muut hänen vuorollaan harjoittelevat tai halliin tulevat noudattavat hallin sääntöjä. Vuokraaja/kk-korttilainen on vastuussa myös muiden hallissa olevien mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.
 • Ihana Koiruus ei vastaa koiralle tai omistajalle mahdollisesti tapahtuvista tapaturmista hallin sisä- tai ulkopuolella. Harjoittelu tapahtuu vuokraajan tai kk-korttilaisen omalla vastuulla. 
 • Hallin vuokraajan/kk-korttilaisen tiedot (nimi sekä vahingon sattuessa myös muut tiedot) ilmoitetaan hallin omistajalle, Rakennuspalvelu Kokko Oy:lle.
 • Hallin sääntöjä on päivitetty 28.12.2021. Ihana Koiruus pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä. Muutoksista ilmoitetaan kk-korttilaisille sähköpostitse.
Nyt voit ostaa helmikuun kuukausikortin, joka on siis voimassa 1.2-28.2.2022 välisen ajan. Kk-kortteja myynnissä vain rajoitettu määrä. Osta kk-kortti alla olevan ilmoittautumislinkin kautta.  
Kk-kortin hinta on 25€.
helmikuu


Usein kysytyt kysymykset
K: Onko kortti henkilökohtainen?
V: Kortti on perhekohtainen (=samassa taloudessa asuvat), hallilla saa käydä treenaamassa yli 18-vuotiaat. Sitä nuoremmat vain aikuisen seurassa. Mikäli sinun lisäksesi hallilla käy joku muu yksin treenaamassa, ilmoitathan minulle hänen nimensä.

K: Pääseekö kaveri mukaan treenaamaan?
V: Pääsee! Kaverimaksu on tällä hetkellä 5€/kerta. Kerralla saa tulla vain yksi kaveri mukaan. Ennen treenikertaa tulee olla kaverimaksu maksettuna ja minulle ilmoitettu sähköpostitse tästä. Kk-korttilaisella on vastuu kaikista sisälle päästämistään henkilöistä.
Kaverimaksu maksetaan tilille FI84 5741 3620 8965 52 ja viestinä kaverimaksu +kk-korttilaisen nimi.

K: Mitä jos hallilla on useampi treenaaja yhtä aikaa?
V: Jos hallilla on yhtä aikaa useampi treenaaja, käytetään harjoittelussa 20 minuutin vuorottelua. Kannustamme kuitenkin keskusteluun ja sopimaan aikatauluista niin, että harjoittelun aikataulu olisi kaikille hyvä. Hallin voi jakaa myös kahteen osaan sermeillä.

K: Mitä kautta olla yhteydessä minuun?
V: Hätätapauksissa ja kiireellisissä asioissa soitetaan (0449980055), muuten minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse ihanakoiruus@gmail.com.

K: Kuinka myöhään hallille voi tulla yksityisvaraus?
V: Pyrimme siihen, että hallin yksityisvaraukset ovat näkyvillä kalenterissa viimeistään 24h ennen varauksen alkua. Mikäli yksityisvaraus tulee myöhemmin, niin laitan sähköpostia kk-korttilaiselle. Hallia ei voi varata alle 2h:n varoitusajalla.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.