Milka Taurun koulutusviikonloppu 9-10.4.2022   

Milka Taurun koulutusviikonloppu 9.-10.4.2022 Oulussa

Pawsiteamilla Turussa kouluttava Milka Tauru tulee kouluttamaan koirakoita Ouluun huhtikuussa. Koulutusviikonloppu järjestetään Ihana Koiruuden omassa lämpimässä hallissa Maikkulassa.

Lauantaina 9.4.2022 keskitytään seuraamiseen 
Lauantain koulutuspäivässä keskitytään seuraamiseen: esimerkiksi seuraamisen alkeisiin, kontaktiin, palkattomuuteen tai seuraamisen hiomiseen kisavalmiiksi. Tavoitteena seuraamisessa on hyvässä yhteistyössä keskenään toimivat, motivoituneet koira ja ohjaaja.

Sunnuntaina 10.4.2022 keskitytään osallistujien toiveisiin
Sunnuntaina 10.4. keskitytään koirakon toiveisiin. Aiheina voivat olla esimerkiksi seuraaminen, motivaatio ja palkkaaminen, pk-lajit sekä toko. Nyt on mahdollista tehdä juuri sitä, mitä sinä toivot ja mihin kaipaat apua!
Voit kertoa ilmoittautumisesi yhteydessä lisätietoihin, mitä toivot koulutukselta.

Koulutusta positiivisesti vahvistaen koiran ehdoilla
Koulutus tapahtuu positiivisesti vahvistaen ja treenattavat asiat tehdään koiran kanssa koiran ehdoilla.Treenatessa korostuu yhdessä tekemisen ilo ja reiluus koiraa kohtaan. 

Kouluttaja Milka Tauru
Etelä-Suomesta koulutusvierailulle tuleva Milka Tauru on koulutukseltaan fysioterapeutti (AMK) ja ihmisten ohjaaminen on hänen ammatillista ydinosaamistaan. Tällä hetkellä Milka opiskelee eläinfysioterapiaa (PgDip/MSc) Liverpoolin yliopistossa. Hän on selkeä ohjaaja, joka tekee parhaansa turvallisen ja mukavan koulutustilanteen luomiseksi. Harjoituksen tavoitteet sekä keinot niihin pääsemiseen määritellään yhdessä osallistujan kanssa, keskustellen ja oivaltaen.

Milka harrastaa aktiivisesti palveluskoiralajeja kahden koiransa, australianpaimenkoira Einon sekä espanjanvesikoira Hillan kanssa.
Heidän harrastuslajivalikoimaansa kuuluu näiden lisäksi mm. toko, nosework, sekä verijälki. Milka on kouluttautunut monipuolisesti vuodesta 2014 lähtien eri kouluttajien opeissa positiivisiin koulutusmenetelmiin, koulutustekniikkaan sekä koiran omaehtoisuuden mahdollistamiseen harjoitustilanteissa. Kantavana teemana kaikessa koulutuksessa on, että tehdään yhdessä koiran kanssa koiran ehdoilla.

Koulutusviikonlopun hinta
Koirakkopaikka maksaa 50€ sisältäen 30min yksityiskoulutusta ja kuuntelupaikan kyseiselle koulutuspäivälle. 
Kuuntelupaikka yhdelle päivälle maksaa 25€.
Koulutusajat ovat klo 10-16 välillä sisältäen lyhyen ruokatauon.

Ilmoittaudu mukaan huhtikuussa järjestettävään koulutukseen!
huhtikuu
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.