Avajaiset 9.1.2022   
SUNNUNTAINA 9.1.2022 KLO 11-17 vietetään ihana koiruuden hallin avajaisia.
Ihana Koiruuden oma halli aukeaa tammikuun alussa Oulun Maikkulaan, osoitteeseen Kangaskontiontie 12A 2&3. Saltexin täytteetöntä tekonurmea hallissa on 160m2 ja sen lisäksi hallista löydät putiikin sekä hierontatilan. Putiikista ostat mukaasi treeninamit ja -lelut sekä luut ja pakastetuotteet.

Heikentyneen koronatilanteen vuoksi varsinaisia avajaisia ei järjestetä, vaan niiden aika on myöhemmin. Valokuvaus sekä käsittelyharjoitukset on valitettavasti peruutettu, eikä koko halliin pääse kiertämään vapaasti. Putiikki on auki koko päivän ja jo täynnä olevat kokeilutunnit järjestetään mahdollisimman turvallisesti. Löydät putiikista hyviä avajaistarjouksia! Lisäksi illalla järjestetään ensimmäistä kertaa Doglop - Koirien puuhapuisto. Avajaispäivänä Dogloppiin pääsee tarjoushintaan 15€ (norm. 20-25€).

Putiikki auki klo 11-16 ja klo 17.30-20.30.
Putiikista löydät monipuolisesti erilaiset treeninamit ja -lelut. Lisäksi valikoimasta löytyy monenlaiset luut ja pakastetuotteet. 
Avajaispäivänä putiikissa on avajaistarjouksia. Tervetuloa shoppailemaan!

Doglop - Koirien puuhapuisto klo 17.30-20.30
Doglopissa koira seikkailee juuri koiria varten rakennetussa Puuhapuistossa. Doglopista löydät pallomeren, kiipeilyesteitä, älypelejä, tunneleita sekä paljon muita erilaisia virikkeitä, joiden parissa koira voi puuhailla ja kuluttaa energiaansa. Puuhapuisto sopii kaikille, niin pienille pennuille kuin myös aikuisille ja samalla on hyvä tutustua uuteen halliin.

Doglopin aikana halli jaetaan kahteen osaan sermein ja kummallakin puolella koirat voivat tutustua Puuhapuistoon kaikessa rauhassa ja irti ollen. Samalle puolelle mahtuu 1-3 koiraa, jotka tulevat keskenään toimeen.

Varaa mukaan paljon nameja ja tule koirasi kanssa Dogloppiin!
Samaan aikaan on myös putiikki auki, joten voit hyödyntää avajaispäivän tarjoukset vielä illastakin. Avajaispäivänä Dogloppiin pääsee tarjoushintaan 15€/1-3koiraa.
tammikuu
helmikuu
KOKEILUTUNNIT (TÄYNNÄ)
Maksuttomille kokeilutunneille voit tulla tutustumaan koirasi kanssa Ihana Koiruuden järjestämille kursseille. Samasta taloudesta voi osallistua päivän aikana vain yhdelle tunnille. Tuntien kesto on 30min ja yhdelle tunnille mahtuu korkeintaan 4 koirakkoa.
Halli on järjestetty niin, että kokeilutunnit ovat hallin toisessa osassa ja toisella puolella voi tutustua hallin muuhun ohjelmaan.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Kuinka Ihana Koiruus pyrkii ehkäisemään tartuntojen mahdollisutta?

  • Tiloissa on asiakaskäytössä kaksi wc:tä, joissa voi pestä kädet. Lisäksi ulko-ovilla sekä putiikissa on tarjolla käsien desinfiointiaineet.
  • Tunneilla pidetään jo koirien vuoksi etäisyyttä, mutta kaikessa toiminnassa huomioidaan riittävä etäisyyden pitäminen.
  • Ensimmäisellä kurssikerralla/yksittäisen tunnin alussa kerrotaan, missä kädet voi pestä sekä muistutetaan turvaväleistä.
  • Pintoja ja tiloja puhdistetaan säännöllisesti
  • Putiikkiin mahtuu kerralla korkeintaan neljä asiakasta.
  • Maskien käyttö on suositeltavaa.
  • Koko tilassa saa olla korkeintaan 16 henkilöä.
  • Tunnit järjestetään mahdollisimman väljästi, että henkilökontaktit vähenevät. Seuraavat kurssilaiset saavat tulla sisälle, kun kouluttaja on pyytänyt.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.