Seuraaminen kuntoon!-kurssi   
Jenni Ripatin Seuraaminen kuntoon!-kurssilla keskitytään seuraamisen alkeisiin, haasteisiin tai seuruun viimeistelyyn. Olet siis tervetullut kurssille, olitpa sitten aloittelija tai jo kokenut konkari. 
Tämä kolmen kerran seuraamiskurssi toteutetaan pienryhmässä, jossa on korkeintaan kolme koirakkoa. Tämä tarkoittaa sitä, että kurssilla on todella paljon henkilökohtaista koulutusta ja yksilöllistä ohjausta keskittyen juuri teidän toivomiinne aiheisiin.
Jennin päälajina on toko, joten kurssilla keskitytään ensisijaisesti tokoseuruun rakentamiseen. Voit osallistua kurssille toisen lajin harrastajana, mikäli tiedät oman lajisi seuruukriteerit. Kriteerit löydät kyseisen lajin kilpailuohjeista ja tarvittaessa autamme kriteerien etsimisessä ja ymmärtämisessä. Seuruu on joka tapauksessa lähes samanlaista, vaikka kriteerit ovatkin erilaisia lajista riippuen.

Jenni harrastaa koiransa Hopin kanssa päälajina tokoa ja sen ohessa metsäjälkeä.
Tokossa ja sen myötä myös seuraamisessa Jennille tärkeintä on koiran ja ohjaajan hyvä yhteistyö. Hän haluaa kannustaa koulutuksissaan ohjaajaa positiiviseen ja eläinlähtöiseen työskentelyyn.

Ilmoittaudu mukaan ja treenataan seuraaminen kuntoon!
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Kuva: Essi Rahikainen
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.